Har du brug for akut dyrlægehjælp ?


Kontakt Dyrlægevagten

Niverød Dyreklinik

..omsorg og tryghed for den bedste behandling af dit kæledyr

Om Klinikken

Den bedste behandling af dit kæledyr

Hos Niverød Dyreklinik  ønsker vi at varetage kæledyrenes trivsel og sundhed.

Vi prioriterer at give os god tid til at give dig alle de nødvendige informationer og vi drøfter forskellige løsninger med dig, så dit kæledyr kan få den bedst mulige behandling.

Vi ønsker at besøg på vores klinik er en god oplevelse og gør en indsats for at både dyr og dyreforældre føler sig trygge i vores omgivelser.

Vi har stort fokus på alt det der forebygger sygdomme og rådgivning herom.

Årlige sundhedscheck forebygger sygdom. Vi udfører også altid et grundigt sundhedscheck i forbindelse med den årlige vaccination. Ved disse undersøgelser kan eventuelle sygdomme opdages i tide og du får rådgivning om hvad du kan gøre for at forebygge sygdomme hos dit kæledyr. Det kan være foderskift, overvægt, tandhygiejne eller særlig pleje af ører eller øjne. . Klik her (link til sundshedssiden) og se mere om sundhedschek.

Ved sygdomsforløb hvor der er meget information at forholde sig til og måske svære beslutninger der skal træffes, bestræber vi os på at gøre forløbet nemmere ved at vejlede om årsager, muligheder og konsekvenser. Gennem udførlig rådgivning, ønsker vi at gøre det lettere at træffe de ”rigtige” beslutninger i det videre forløb.

 

Ring til os på telefon 49 14 27 74  og bestil en tid eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Niverød Dyreklinik ligger i Nivå på Nordsjælland

Niverød Dyreklinik forebygger og behandler sygdomme af familiens kæledyr som hunde, katte, kaniner, marsvin, små gnavere og fugle.

Klinikken har alt i moderne udstyr, som kan løse langt de fleste sygdomsproblemer. Vi har røngtenudstyr og moderne laboratorie faciliteter og vi benytter moderne bedøvelsesudstyr og udfører de fleste typer operationer samt tandrensninger m.m.

De siger de glade klienter

Jeg føler mig altid velkommen når jeg kommer på Niverød Dyreklinik.

Både dyrlægen og personalet er søde, der er en god atmosfære og der bliver også altid hilst på hundene. Også når vi kommer uden for aftale, for at købe noget i butikken, er de altid utrolig søde til at hjælpe.

 

Gitte Nicolet er en meget kompetent, omhyggelig og lyttende dyrlæge. Hun er seriøs og vidende og hun gør meget ud af at fortælle om, hvad hun gør og hvilke muligheder der er i forhold til behandling etc., både lige nu i situationen og på sigt – sådan at jeg kan tage velovervejede beslutninger om hvad der skal ske.

 

Anne Andreassen​

I de 15-16 år jeg har været klient i Niverød Dyreklinik har vi (min hund og jeg) altid fået god hjælp og rådgivning – det være sig per telefon eller i klinikken.

 

Jeg oplever Gitte Nicolet som en professionel og engageret dyrlæge, som går i dybden med tingene, og som informerer grundigt om såvel undersøgelse som behandling.

 

For mig er det vigtigt, at der ikke er noget der er for småt at kontakte klinikken om. Der er tid til at tale om de problemer der måtte være, og hvis dyrlægen er optaget, er der mulighed for at blive ringet op.

 

Klinikken er lys og indbydende, og efter at den for nogle år siden blev udvidet med en butik, er det også her jeg efter god rådgivning finder det rigtige foder til min hund.

 

Elke Fey

Niverød Dyreklink er en super hyggelig dyrlægeklinik. Man kunne sige, at det er en oplevelse lidt som i den gamle danske film ”Landsbylægen”. Der rart at komme, man bliver altid hilst velkommen af det søde personale. Der er kun en patient ad gangen og der er altid sat tid nok af til konsultationen.

 

Jeg har både flere hunde og katte, og kommer med jævne mellerum på Niverød Dyreklinik. Som klient oplever jeg at Gitte går den ekstra mil for at finde ud af hvad der er galt. Hun er lige så interesseret i at mit dyt bliver helbredt, som jeg selv er. Hun gør meget ud af at finde en løsning og at gør meget ud af at interviewe, for at få baggrundsviden om dyret.

 

En forskel jeg oplever hos Gitte som dyrlæge i forhold til andre dyrlæger, er at hun ikke bruger mere tid og behandling end lige præcis det der er nødvendigt. Udover rollen som dyrlæge, påtager Gitte sig den rolle at gøre mig tryg ved de valg og beslutninger der er truffet. Og så er hun også ”hård” nok til også at sige, når nok er nok for dyrest skyld, når jeg selv prøver at holde livet gående så længe som muligt, selv om det måske ikke er det mit dyr selv ville have valgt.

 

Jeg søger professionelle folk til mine professionelle hunde og det har jeg fundet hos Dyrlæge Gitte Nicolet, som jeg stoler på, er tryg ved og som jeg har fuld tillid til.

 

Jacob Edelfeldt

Jeg vil til enhver tid anbefale Niverød dyreklinik og dyrlæge Gitte Nicolet.

 

Gitte er en usædvanlig dygtig dyrlæge. Hun er grundig og giver altid klar besked, sådan at man kan forholde sig til situationen, uanset om det er godt eller skidt.

 

Hun giver sig altid god tid til at forklare så jeg ved hvad det handler om. Hun er faglig dygtig og hvis der er noget hun ikke har et svar på, undersøger hun det og ringer altid tilbage med svar.

 

Som kunde oplever jeg at Gitte ser tingene fra dyrenes side og hvad der er bedst for dem, hun er meget reel. Som dyreejer er det vigtig for mig at det min dyrlæge siger, virker og sådan er det med Gittes – hendes råd jeg altid har fuld tillid til.

 

Klinikken er et rart sted at komme og min hund elsker at komme der og kan næsten ikke vente med at springe op på undersøgelsesbordet. Vi får altid en god modtagelse når vi kommer, og god rådgivning.

 

Marianne Rimkratt

Jeg er kommet hos Niverød Dyreklink af flere omgange og over en årrække, med vores forskellige dyr, og jeg bliver altid modtaget af en venlig og professionel dyrlæge.

 

Gitte Nicolet er dygtig, omhyggelig og er god til at forklare hvad det drejer sig om.

 

Niels Petersen

Få dyrlægens sundhedsguide med 7 tips til at undgå unødige dyrlæge regninger

..og få lejlighedsvis en nyhedsmail med tilbud, gode historier og kæledyrstips

Tak for din tilmelding - vi har sendt dig et link til sundhedsguiden - se i din mailboks

Kontakt os

Find os på

Åbningstider

Mandag: 8:00 - 18:30

Tirsdag: 8:00 - 16:30

Onsdag: 8:00 - 16:30

Torsdag: 8:00 - 16:30

Fredag: 8:00 - 15:30

Dyrlægevagten 

Ved behov for akut hjælp udenfor åbningstid, træffes vagthavende dyrlæge på telefon 70 22 33 07

Copyright © Niverød Dyreklinik | webudvikling: www.responso.dk