Om Niverød Dyreklinik

Vi gør os umage for at hjælpe dig og dit kæledyr

Den bedste behandling af dit kæledyr

Hos Niverød Dyreklinik  ønsker vi at varetage kæledyrenes trivsel og sundhed.

Vi prioriterer at give os god tid til at give dig alle de nødvendige informationer og vi drøfter forskellige løsninger med dig, så dit kæledyr kan få den bedst mulige behandling.

Vi ønsker at besøg på vores klinik er en god oplevelse og gør en indsats for at både dyr og dyreforældre føler sig trygge i vores omgivelser.

Vi har stort fokus på alt det der forebygger sygdomme og rådgivning herom.

Årlige sundhedscheck forebygger sygdom. Vi udfører også altid et grundigt sundhedscheck i forbindelse med den årlige vaccination. Ved disse undersøgelser kan eventuelle sygdomme opdages i tide og du får rådgivning om hvad du kan gøre for at forebygge sygdomme hos dit kæledyr. Det kan være foderskift, overvægt, tandhygiejne eller særlig pleje af ører eller øjne. . Klik her (link til sundshedssiden) og se mere om sundhedschek.

Ved sygdomsforløb hvor der er meget information at forholde sig til og måske svære beslutninger der skal træffes, bestræber vi os på at gøre forløbet nemmere ved at vejlede om årsager, muligheder og konsekvenser. Gennem udførlig rådgivning, ønsker vi at gøre det lettere at træffe de "rigtige" beslutninger i det videre forløb.

Niverød Dyreklinik ligger i Nivå på Nordsjælland

Niverød Dyreklinik forebygger og behandler sygdomme af familiens kæledyr som hunde, katte, kaniner, marsvin, små gnavere og fugle.

Klinikken har alt i moderne udstyr, som kan løse langt de fleste sygdomsproblemer. Vi har røngtenudstyr og moderne laboratorie faciliteter og vi benytter moderne bedøvelsesudstyr og udfører de fleste typer operationer samt tandrensninger m.m.

Ring til os på telefon 49 14 27 74  og bestil en tid eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig

telefon2-xl