Gratis rådgivning om foder og ernæring

Vi tager altid udgangspunkt i din kats eller hunds behov

Hvilket foder skal jeg vælge?

Der er lige så mange forskellige gode råd, holdninger og anbefalinger om foder og ernæring til vores hunde og katte, som der er om sundhed og ernæring til os mennesker.

Helt grundlæggende er vores holdning her på klinikken, at hvis dit kæledyr fungere godt i sin dagligdag og er sund og rask, - så er det det foder du bruger i dag, ok!

Hvis din hund eller kat derimod skranter på forskellig vis - kan en ændring i foderet afhjælpe eller helt fjerne problemet.

Hvilket foder kommer helt an på din hund eller kat og derfor anbefaler vi at du kontakter os for nærmere rådgivning. Herunder kan du finde lidt info om de typer foder, vi kan tilbyde her på klinikken. 

Kampagne

Klinikkens sortiment af kvalitetsfoder til hunde og katte

Hills Prescription Diet

Hills Prescription Diet

Hills Prescription Diet foder er et kvalitetsprodukt som vi bruger til at understøtte behandling af forskellige sygdomme dit kæledyr kan fejle. Eksempelvis ved nedsat nyrefunktion, vil det rette foder hjælpe med at bevare nyrefunktionen.

Hills Vet Essential

Hills Vet Essential

Vet Essentials bruger vi især til hunde og katte hvor der skal være opmærksomhed på tandstensdannelse. Tandsten kan udvikle sig til eksempelvis paradentose der disponere til generelle helbredsproblemer også andre steder end i munden.

kvalitetsfoder_virbac

Virbac HPM

Virbac er vores foretrunke foder til alle raske hunde og katte. Virbac har en helt uovertruffen råvarekvalitet og alle kæledyr elsker smagen, også de kræsne. Virbac bliver produceret uden korn og af absolut højeste protein kvalitet.

Får dit kæledyr det rigtige foder ?

Når skal vælge det rigtige foder til dit kæledyr, er der flere ting du skal tænke på. Vi vil gerne give dig de rigtige informationer, som du har brug for til at vælge det bedste foder til din hund eller kat.

Vil du vide lidt mere om foder?

Herunder kan læse om vores helt grundliggende råd omkring valg af foder.

Vi tester tørfoder til kat – HPM fra Virbac

“Et HPM tørfoder til forskel” Simba er en kræsen kat… Og det giver hans familie nogle udfordringer…

Read More

HPM fra Virbac – markedets måske bedste tørfoder til hunde og katte

Fornylig fik vi et nyt foder i vores sortiment. Det hedder HPM og er produceret af Virbac….

Read More

Ring til os på telefon 49 14 27 74  eller kom forbi klinikken for hjælp og rådgivning

telefon2-xl