Har du brug for akut dyrlægehjælp ?


Kontakt Dyrlægevagten

Hvem er vi

Gitte Nicolet

Dyrlæge

Helt fra jeg var barn, har dyr altid haft en stor plads i mit hjerte, derfor faldt valget på dyrlæge professionen naturligt og er den dag i dag, mit livskald. 

Gitte har 25 års erfaring som praktiserende dyrlæge. Hun er indehaver af Niverød Dyreklinik som åbnede på Engvej nr. 5 i 1988 og som siden 1995, har haft adresse på Niverød Kongevej. Mange af klinikkens klienter er gengangere fra klinikkens start, blot med nye tilkommende kæledyr, undervejs.

Gitte udtaler ” Det jeg sætter mest pris på i mit job, er at hjælpe mine klienters kæledyr til at leve et sundt og dejligt liv, som et værdsat medlem af familien”

Foruden Gittes mand som også er dyrlæge og 2 voksne sønner, omfatter familien Selma, en sort labradortæve samt 2 huskatte, “den lille sorte kat” og Arne.

Carine Vander Borght

Klinikassistent

”Allerede som ganske ung havde jeg et godt tag på dyr, fordi jeg nemt kunne tyde deres kropssprog. I dag bruger jeg denne evne som klinikassistent på dyreklinikken samt som hundefysioterapeut og -massør, når dyrene skal beroliges og føle sig mere trygge ved håndtering.”

Carine er uddannet som hundefysioterapeut og -massør. Hun har desuden efteruddannet sig inden for kranio-sakralterapi, osteopati og kinesiotaping til dyr, samt ernæring og pelssoignering. Hun har siden 2006 arbejdet som klinikassistent på dyreklinikker.

”Udover tidsbestilling og ekspedition, vil jeg gerne på bedste vis servicere Niverød Dyrekliniks kunder med gode råd og vejledning inden for mine ekspertiseområder.”

Carine bruger sin fritid sammen med sin familie og sine dyr: Jango, en hvid Schweizisk Hyrdehund, Romeo og Honey, en Siameser og huskat, samt Hardcore Kilen, en Dansk Varmblod hest, som går springkonkurrencer med Sarah, Carines datter.

 

Charlotte Albrecht

Veterinærsygeplejerske

”Helt fra fødsel, har jeg været omgivet af dyr – hunde, katte, høns og kaniner, det har beriget mit liv, i en sådan grad, at interessen blev skabt til at uddanne mig som veterinærsygeplejerske”.

Charlotte blev færdiguddannet fra Skovlunde og Herlev Dyreklinik i 1995 og har indtil hun startede på Niverød Dyreklinik, både arbejdet som veterinærsygeplejerske i forskellige dyreklinikker, men også haft en afstikker til butiksbranchen.

“Her på Niverød Dyreklinik er jeg klinik-blæksprutte og tager fat hvor det kræves, altid med et smil på læben”

Privat bruger Charlotte tiden på alle familien og familiens dyr, som inkluderer kæreste, 2 piger, 2 heste og 2 hunde, sidstnævnte som hun går til jagthundetræning med. Derudover hjælper Charlotte til i kærestens virksomhed hvor de designer og producerer smykker og ure.

 

Foto: Jette Schrum

Få dyrlægens sundhedsguide med 7 tips til at undgå unødige dyrlæge regninger

..og få lejlighedsvis en nyhedsmail med tilbud, gode historier og kæledyrstips

Tak for din tilmelding - vi har sendt dig et link til sundhedsguiden - se i din mailboks

Kontakt os

Find os på

Åbningstider

Mandag: 8:00 - 18:30

Tirsdag: 8:00 - 16:30

Onsdag: 8:00 - 16:30

Torsdag: 8:00 - 16:30

Fredag: 8:00 - 15:30

Dyrlægevagten 

Ved behov for akut hjælp udenfor åbningstid, træffes vagthavende dyrlæge på telefon 70 22 33 07

Copyright © Niverød Dyreklinik | webudvikling: www.responso.dk