Om os her på klinikken

Her kan du se hvem du møder, når du besøger Niverød Dyreklinik

2015-08-27-13.31.59_1

Gitte Nicolet

DYRLÆGE

Helt fra jeg var barn, har dyr altid haft en stor plads i mit hjerte, derfor faldt valget på dyrlæge professionen naturligt og er den dag i dag, mit livskald. 

Gitte har 25 års erfaring som praktiserende dyrlæge. Hun er indehaver af Niverød Dyreklinik som åbnede på Engvej nr. 5 i 1988 og som siden 1995, har haft adresse på Niverød Kongevej. Mange af klinikkens klienter er gengangere fra klinikkens start, blot med nye tilkommende kæledyr, undervejs.

Gitte udtaler " Det jeg sætter mest pris på i mit job, er at hjælpe mine klienters kæledyr til at leve et sundt og dejligt liv, som et værdsat medlem af familien"

Foruden Gittes mand som også er dyrlæge og 2 voksne sønner, omfatter familien Selma, en sort labradortæve samt 2 huskatte, "den lille sorte kat" og Arne.

2015-08-27-12.26.40

Carine Vander Borght

KLINIKASSISTENT

"Allerede som ganske ung havde jeg et godt tag på dyr, fordi jeg nemt kunne tyde deres kropssprog. I dag bruger jeg denne evne som klinikassistent på dyreklinikken samt som hundefysioterapeut og -massør, når dyrene skal beroliges og føle sig mere trygge ved håndtering."

Carine er uddannet som hundefysioterapeut og -massør. Hun har desuden efteruddannet sig inden for kranio-sakralterapi, osteopati og kinesiotaping til dyr, samt ernæring og pelssoignering. Hun har siden 2006 arbejdet som klinikassistent på dyreklinikker.

"Udover tidsbestilling og ekspedition, vil jeg gerne på bedste vis servicere Niverød Dyrekliniks kunder med gode råd og vejledning inden for mine ekspertiseområder."

Carine bruger sin fritid sammen med sin familie og sine dyr: Jango, en hvid Schweizisk Hyrdehund, Romeo og Honey, en Siameser og huskat, samt Hardcore Kilen, en Dansk Varmblod hest, som går springkonkurrencer med Sarah, Carines datter.