Har du talt med dit kæledyr idag?

Vi har fokus på dyrenes sundhed, for at undgå sygdomme

Det sker ofte at kæledyrsejere ikke opdager at deres kæledyrs sundhedstilstand er forringet. Hunde og katte kan ofte udvikle sygdomme, som vi, som kæledyrsejere ikke umiddelbart registrerer. Ofte opdager vi først symptomer på sygdom når vores kæledyr er blevet rigtig dårlig, og kontakter derefter dyrlægen.

Regelmæssige sundhedscheck er lige så vigtige for dit kæledyr som det er for dig selv.

Fordi dit kæledyr ikke kan fortælle dig hvordan det virkelig har det, anbefaler vi et årligt sundhedscheck, som er en grundig undersøgelse af dit kæledyrs sundhedstilstand.

Et sundhedscheck kan kombineres med eventuelt nødvendige vaccinationer som besluttes individuelt for det enkelte kæledyr.

Sundhedstjek

Vi anbefaler du kommer forbi klinikken en gang om året, med dit kæledyr, for et sundhedstjek. Eller når du får hundehvalp eller killing

Det årlige sundhedscheck giver et grundigt indblik i din hund eller kats sundhedstilstand.
Det betyder at du giver dit kæledyr det bedste udgangspunkt for at forebygge sygdomme inden de opstår

Et hvalpecheck er en grundig sundhedsundersøgelse som har det formål at konstatere din hvalps er sund og rask og alt er som det skal være.

Et killingecheck er en grundig sundhedsundersøgelse som har det formål at konstatere om din killing er sund og rask og alt er som det skal være.

Ring til os på telefon 49 14 27 74  og bestil en tid eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig

telefon2-xl