Har du tænkt på sygeforsikring ?

Med en sygeforsikring, sikrer du dig selv tryghed

Mange kæledyrsejere spørger os, om det kan betale sig at købe en sygeforsikring til sin hund eller kat.

 

Det er med forsikringer til dit kæledyr, som det er med alle andre typer forsikringer. Uanset hvor du er på livets vej, byder hverdagen på en risiko for, at du kan komme ud for det uforudsete som at miste dine ting, eller endnu værre at du selv eller andre kommer til skade.

Din hund eller kat kan også komme til skade eller få en alvorlig sygdom.

Med en sygeforsikring køber du dig et godt fundament for økonomisk sikkerhed hvis dit kæledyr får brug for sygdomsbehandling.

Disse situationer kan du undgå hvis du vælger en sygeforsikring til dit kæledyr:

  • Du kan føle dig tvunget til at fravælge den optimale behandling pga af økonomien og være nødsaget til vælge den næstbedste behandling
  • Du kan komme i en situation hvor du må træffe beslutning om aflivning fordi budgettet ikke kan bære en længerevarende behandling eller operation.

Undgå at økonomien afgør dine beslutninger om behandling

Din hund eller kat kan gå livet igennem uden sygdom. Men du kan også være uheldig, at dyret kommer ud for et uheld eller at der opstår akut sygdom, som kræver behandling.

Sygdom kommer altid ubelejligt og det samme gør regningerne for behandling. Længerevarende behandlinger, operationer og akut sygdom i weekenderne, er ofte en uforudset omkostning i husholdningsbudgettet.

Den hurtige optimale behandling er vigtig for dit kæledyrs chance for at komme sig hurtigt uden unødvendige smerter og varige mén. Tilvalg af en sygeforsikring betyder at dit kæledyr altid kan få de nødvendige behandlinger hvis det bliver sygdomsramt.

Uden at du skal spekulere på om der er plads i budgettet til betaling af behandlingen.

Er en sygeforsikring den rette beslutning for dig?

Vi anbefaler at du aktivt tager stilling til om du vil sygeforsikre din hund eller kat og vurdere fordele og ulemper.

Vi har ikke oplevet kæledyrsejere, som har fortrudt at de har valgt en sygeforsikring. Derimod oplever vi ofte at man har fortrudt, man ikke havde købet en.

Undersøg markedet!

Inden du vælger forsikringsselskab, er det fornuftigt at undersøge markedet for sygeforsikringer til kæledyr og gøre sig klart hvilke behov man har

  • Kontakt mere end et selskab, så du har et sammenligningsgrundlag, når du vælger.

  • Præmien på en sygeforsikring til hund ligger gennemsnitligt på 110 kr. om måneden. Eller det samme som prisen på et stykke frugt om dagen.

Ring til os på telefon 49 14 27 74 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig

telefon2-xl