Når dit kæledyr har symptomer på sygdom

Skal vi udrede hvad årsagen er

Når dit kæledyr bliver syg

Når dit kæledyr bliver syg, er det altid nødvendigt at bestille tid, så vi kan foretage en grundig undersøgelse.

Undersøgelsen har særlig focus på de symptomer som du har bemærket og vi vil i løbet af undersøgelsen vurdere om der skal foretages yderligere undersøgelser. Det kan eksempelvis være blod-, urin- eller afføringsprøver, røntgen, scanning eller andet og afhænger af det problem der skal undersøges.

Ofte vil undersøgelsen føre til at der kan stilles en diagnose, og vi vil foreslå en behandling. Nogle gange vil det dog være nødvendigt at få flere informationer, inden diagnosen kan stilles med større sikkerhed.

De fleste undersøgelser kan vi selv foretage på klinikken, men af og til sendes blod- og andre prøver til eksterne laboratorier. Normalt har vi svar på disse i løbet af 24 timer.

Der kan også være situationer, hvor der er brug for at henvise patienten til en specialist. Hvis det er nødvendigt, vil vi altid kunne henvise til en specialist eller hospital, hvor patienten kan få den bedst mulige behandling eller videre undersøgelse.

 

Ved akut og alvolig sygdom

Akutte og alvorlige sygdoms symptomer behandles ofte inden en diagnose er helt sikker. I nogle tilfælde anbefaler vi at starte behandling på baggrund af de symptomer vi har identificeret fra undersøgelsen. Det kan dreje sig om livredende behandling eller behandling som kan være afgørende for at sygdommen ikke udvikler sig drastisk - inden vi modtager svar på resultater af eventuelle blodprøver etc.

Ring til os på telefon 49 14 27 74  og bestil en tid

telefon2-xl