Vi tester tørfoder til kat – HPM fra Virbac

“Et HPM tørfoder til forskel”

Simba er en kræsen kat…

Og det giver hans familie nogle udfordringer hvis de glemmer at få købt nyt foder inden de løber tør og ikke har mulighed for at købe nyt med det sammen, eksempelvis fordi klinikken ikke har åbent i weekenden.

For et par måneder siden fik familen en prøvepose af HPM med hjem og de var overraskede over at Simba var vild med foderet, fordi han ellers ikke ynder at spise andet foder end det han plejer at få.

Hør om familiens oplevelser med det nye HPM foder fra Virbac

og se en sjov lille foder test, optaget på video.

Vi har altid fodret vores store røde hankat med kvalitetstørfoder købt på dyreklinikken og det med foderet har vi aldrig oplevet som noget problem. Lige med undtagelsen af når vi løber tør op til en weekend eller på andre tidspunkter hvor klinikken holder lukket, og vi må købe noget i supermarkedet eller hos en dyrehandler. 

Da Simba var lille, var det ikke noget problem, men i de sidste per år er det uheldigt når det sker, fordi han simpelthen ikke vil spise noget af det andet vi har prøvet, og det er blevet til en hel del. Han bliver temmelig utidig når han er sulten, miaver, farer rundt i hele huset og rundt om benene på os konstant. Simba har også altid været meget “snakkende” om natten. Når han kommer ind gennem kattelemmen, miaver han en tur rundt i huset og lige indtil han kommer ind i soveværelset hos os. Det er meget værre når han i de korte perioder er sulten fordi han ikke kan lide det der bliver serveret.

For et par måneder siden, fik vi en prøvepose med hjem af det nye HPM foder fra Virbac og vi blev ret overraskede over at se den velvilje han spiste med. Vi har aldrig set ham nærmest hugge foderet i sig og spinde samtidig. Det gav os en anledning til for sjov at lave en test mellem hans vanlige foder og det nye foder, for at se om der var noget han foretrak mere end det andet. Og det har vi lavet en video om.

Vi har skiftet til det nye HPM foder og vores oplevelser med det har været at Simba generelt er blevet mere rolig – især om natten. Og vi oplever ikke længere at han tigger efter mad selvom skålen er halvfuld. Nu bliver skålen tømt for vi har en kat der hyler og spænder ben for os. Og så har vi også langt færre mus, der bliver taget med ind i huset

Gitte-Nicolet_3_web 2

Velkommen til Niverød Dyrekliniks kæledyrstips

Her på siden finder du dyrlægens råd og tips om de sundhedsmæssige situationer hunde og katteejere typisk oplever i løbet af den tid man har med sit kæledyr.

God læselyst.