HPM fra Virbac – markedets måske bedste tørfoder til hunde og katte
Fornylig fik vi et nyt foder i vores sortiment.
Det hedder HPM og er produceret af Virbac.
Foder er en væsentlig faktor for vores kæledyrs almindelige sundhed og trivsel og derfor kan et foder have afgørende betydning for hvordan dit kæledyr har det.
Her på klinikken har alle medarbejdere skiftet til det nye HPM foder fra Virbac og du kan læse om vores personlige erfaringer længere nede på siden her. Men først skal du høre hvad vi synes der adskiller dette foder væsentligt fra andet foder på markedet.
3 punkter der er værd at fremhæve ved HPM
Punkt 1
Det vigtige i det der kendetegner et godt kvalitetsfoder:
HPM udmærker sig ved at have et meget højt indhold af protein og ved at proteinet er af en ekstrem høj kvalitet, kaldet ”Hyperpremium” protein, og deraf kommer navnet HPM.
Punkt 2
Det uvæsentlige i et tørfoder og som hunde og katte ikke skal have for meget af, er kulhydrater. HPM har et meget lavt indhold af kulhydrater og væsentlig mindre end andre typer foder på markedet. Foderet er 100% kornfrit.
Punkt 3
Det afgørende. Hunde og katte elsker smagen! Fordi foderet har et meget højt indhold af animalsk protein, er dyrene vilde med foderet. (hør mere i den tredie mail, om en kræsen kat der nu spiser sin nye mad med stor fornøjelse).
Sammensætning af foderet betyder, at det har en lang række sundhedsmæssige fordele, så hunden eller kattens sundhedsmæssige tilstand er bedre og dermed øger vores kæledyrs generelle helbredstilstand.
Kom ned i butikken og hent en gratis prøve på foderet (pose med 100g til hunde og 50g til katte), og test hvad din hund eller kat synes om det.
Få svaret på 3 spørgsmål vi har stillet til Virbac
I sidste uge havde vi besøg af Sarah
Sarah arbejder hos Virbac og hun er super skarp inden for alt om god ernæring for vores kæledyr. Vi inviterede Sarah til et interview få at få lidt mere baggrund om deres nye foder, som man kun kan købe hos dyreklinikker.
DEL 1:
Hvad er Virbac for en virksomhed og hvordan er Virbac anderledes end andre fodervirksomheder på markedet ?
Og hvem er Mr. Dick ?
(videoen varer 3:28 min)
DEL 2:
Hvorfor er det at Virbac kun sælger deres foder gennem dyrlæger? Og hvorfor er det at HPM er et foder af særklasse?
Og hvorfor har det taget 3 år!! at udvikle foderet når det normalt tager 6 måneder?
(videoen varer 5:06 min)
DEL 3:
Hvordan er foderet blevet så godt som vi oplever det er og hvordan sikre man sig egentlig at man kan dokumentere det?
Og hvad er Frikadelle Faktoren?
(videoen varer 3:49 min)
Vores egne erfaringer med HPM fra Virback
Gitte:
“Selmas problem er at hun hurtigt bliver lidt for tyk, og hun tidligere har været nødt til at få slankekost med mellemrum. Nu tester jeg HPM for, om Selma kan holde sig under de 27 kg, som hun skal veje, for at være på sin ideal vægt. Hun har været på HPM i et par måneder nu og hun ser fin ud. De små katte spiser også rigtig gerne HPM. Arne har lidt problemer med at kaste op og det har han faktisk fået mave/tarm skånekost for. Nu hvor han får HPM går det fint og derfor kan man sige at HPM fungerer som mave/tarm skånekost for ham.”
Carine:
“Vores kat Romeo er overvægtig og kastreret, og ham observerer jeg lige nu for om jeg kan bruge HPM som et alternativ til det slankefoder han fik før, men han er meget glad for smagen. Django er kræsen og han er vild med HPM (andre typer foder spiser han kun når han er meget sulten) Pille størrelsen er god og maven fungere godt – nogle schæfere er disponeret for følsom mave/tarmsystem og også allergi kan være et problem. Django har før haft problemer med tarmen på andet foder. Hverken allergi eller sart mave, er et problem for ham på HPM.”
Lone:
“Hundene er enormt glade for det og de har fået HPM i en måneds tid nu. De virker tilfredse og mere mætte end de har været på andet foder. Det kommer til udtryk ved, at de ikke længere tigger, efter de har fået mad. De virker mere tilpasse, det oplever jeg som at, der heller ikke længere er en rastløshed og søgen efter mad.
En lille historie er, at da vi fornylig flyttede, løb vi tør for foder og jeg var nødt til købe noget andet foder hos min bror som også er dyrlæge, men som ikke fører HPM. Lupita ville først ikke spise foderet og det var først da hun fandt ud af at der ikke blev serveret andet, at hun modvilligt spiste.” Det ændrede sig da vi igen fik HPM.
Velkommen til Niverød Dyrekliniks kæledyrstips
Her på siden finder du dyrlægens råd og tips om de sundhedsmæssige situationer hunde og katteejere typisk oplever i løbet af den tid man har med sit kæledyr.
God læselyst.