Godbidderne du vil elske at give dit kæledyr

Og som de vil elske dig for (…endnu mere end de allerede gør)

Vi har for nylig taget et sortiment af nye godbidder ind i butikken. De er fra firmaet Perrito som producerer godbidder, du på alle måder kan give din hund med god samvittighed! Glorien glimter – og det er ment i fuld alvor, læs herunder hvorfor.

Først og fremmest er godbidderne fra Perrito lavet udelukkende på rent kød der kommer fra godkendte slagterier (og det er kød som kan bruges til menneskeføde – med andre ord – kvalitetskød). Kødet forarbejdes ved stegning i egen saft og gennemgår derefter en avanceret tørringsprocess der bevarer smagen. Perrito Godbidderne er HELT uden tilsætningsstoffer og dermed 100% naturlige.

På Niverød Dyreklinik har vi følgende varianter:

Små Perrito godbidder – rigtig gode til katte pga. størrelsen

  • Chicken Chunkies – de små med kylling
  • Duck Chunkies – de små med And
  • Chicken and seafood jerky – med kylling og skaldyr – særligt gode til katte
  • Chicken and pollock triangle – små trekanter med kylling og fisk

Lidt større Perrito godbidder, også kaldet “strips”

  • Soft duck striks – de aflange med and
  • Chicken & Pollock sandwich – de aflange med kylling og fisk
  • Duck and pollock sandwich – de lidt større med and og fisk

P.S. Selvom godbidderne er uimodståelige for de firebenede, er den gyldne regel for Perrito godbidder den samme som alle andre typer godbidder. Giv dem i begrænset mængde som belønning eller fordi er der skal forkæles lidt ekstra.

P.P.S  Der er mange måder at forkæle sit kæledyr på, se her hvordan Golden Retrieveren Coco – lidt ud over det sædvanlige kan vi vist godt sige – bliver fejret på sin fødselsdag. Videoen er lidt lang – 9 minutter ialt, når du har fanget pointen og nydt den skønne hund i løbet af de første 3-4 minutter, kan du spole frem til slutningen for at få de de sidste 20 sekunder med – det er en fornøjelse!

Gitte-Nicolet_3_web 2

Velkommen til Niverød Dyrekliniks kæledyrstips

Her på siden finder du dyrlægens råd og tips om de sundhedsmæssige situationer hunde og katteejere typisk oplever i løbet af den tid man har med sit kæledyr.

God læselyst.