Omsider er ombygningen af Niverød Dyreklinik afsluttet

Mere plads – til dyr og mennesker

Niverød Dyreklinik er gennem de sidste måneder blevet ombygget og renoveret, og har nu fået mere plads til mennesker og kæledyr.

Tidligere har mange klienter fundet det ubelejligt at komme uanmeldt på klinikken, når de havde behov for at købe foder eller spørge dyrlægen til råds. Det har vi rådet bod på med ombygning af klinikken som inkluderer en ny tilbygning som kombinerer modtagelse, reception og en lille butik.

[pullquote style=”right” quote=”dark”]Vi er meget glade for de relationer vi har til vores klienter og deres kæledyr. Vi har klienter, som vi har fulgt gennem alle 25 år og nogle endda i flere generationer[/pullquote]

Den nye tilbygning, der med sit store glasparti tilfører klinikken lys og åbenhed, byder alle klienter velkomne til at komme forbi klinikken, uagtet om man har en konsultationstid. Vi er altid klar til at hjælpe klienter med køb af foder og plejemidler eller blot med råd og vejledning om sygdom og sundhed.

Ombygningen er afsluttet med plantning af et nyt træ, en Kugleakacie, Robinia som byder foråret velkommen og som vil pryde klinikken og Kongevejen i årene der kommer.

Dyrlæge Gitte Nicolet er opvokset i Sønderjylland og flyttede i 1982 til København for at læse på Landbohøjskolen. I 1988 åbnede dørene til Niverød Dyreklinik med faciliteter i den private bolig på Engvej 5 i Nivå. Pladsen blev med årene for trang og den 20.april 1995 flyttede klinikken, 300 m op til Kongevejen 5 B hvor den ligger i dag og i år kan klinikken fejre 25 års jubilæum.

Ejendommen på Kongevejen i Nivå der i dag huser Niverød Dyreklink, blev opført i 1907 og startede oprindeligt som Købmandsbutik med benzinsalg. Siden har ejendommen huset det elektriker firma, der nu hedder Niverød El-Service, som i dag har bopæl på Niverød Erhvervspark 10, samt ejendomsmægler og advokatvirksomhed. I dag deler Niverød Dyreklinik ejendomsarealerne med ejendomsmægler Kim Svane, Home.

 

Gitte-Nicolet_3_web 2

Velkommen til Niverød Dyrekliniks kæledyrstips

Her på siden finder du dyrlægens råd og tips om de sundhedsmæssige situationer hunde og katteejere typisk oplever i løbet af den tid man har med sit kæledyr.

God læselyst.