VET COMPLEX fra Virbac

VETCOMPLEX fra Virbac

Almindelig allround foder til sunde og raske hunde og katte.

Vet Complex er produceret i Frankrig og fremstilles gennem en eksklusiv og unik proces som bevarer ingrediensernes smag og fordele. Eksempelvis varmebehandles ingredienserne forskelligt. Kød er hovedingredienserne i foderet som også indeholder æg, korn og fibre.

5 gode grunde til at vælge VET COMPLEX som foder til din hund eller kat:

  • Højt indhold af kød/protein ratio pr. kg.
  • Unik fremstillingsproces som gør at foderet er meget smagfuldt
  • Ingen tilsætning af kunstige smags- eller farvestoffer
  • Afbalanceret foder med tilsætning af vigtige sundhedsfremmende ingredienser, som vitaminer og essentielle fedtsyrer
  • Attraktivt prispunkt sammenlignet med tilsvarende foderkvaliteter

Hvad koster det?

Prisen på foderet varierer efter type og mængde – en tommelfingerregel er at jo større pose du køber jo billigere er den daglige fodringsomkostning

  • Pris per dag for en voksen kat: 3,66 kr.* eller det der svarer til 1 styk frugt
  • Pris per dag for mellemstor voksen hund: 11,64 kr.* eller det der svarer til 3 stykker frugt

100% tilfredshed- og smagsgaranti

Hvis din hund eller kat ikke kan lide smagen, kan du returnere foderet til butikken – så giver vi dig alle pengene tilbage!

Spar penge, køb 8 og få den 9. GRATIS

Vi udleverer en rabatkupon til dig, og du får et stempel hver gang du køber en pose foder. Posestørrelsen skal være den samme hver gang men fodertypen må gerne variere. Når du har købt 4 poser foder får du en gave.

Storkøb rabat – køb 6 og betal kun for 5

Hvis du har flere dyr eller hvis familien eller naboen også har dyr kan det betale sig at købe stort ind og dermed spare penge. Køb 5 poser foder på engang og få den 6. sæk gratis. Du vælge forskellige fodertyper til både hund og kat – købet skal blot være bestå af et samlet køb på mindst 5 store poser.

Gratis foderspande og poselukkere

Køber du Vet Complex kan vi tilbyde dig gratis foderspande til opbevaring af fodret. De findes i 2 størrelser. Vi udleverer også poselukkere som sikre foderet i posen friskhed og holdbarhed.

Smagsgaranti

Hvis din hund eller kat ikke kan lide smagen, kan du returnere foderet til butikken – så giver vi dig alle pengene tilbage!

Gitte-Nicolet_3_web 2

Velkommen til Niverød Dyrekliniks kæledyrstips

Her på siden finder du dyrlægens råd og tips om de sundhedsmæssige situationer hunde og katteejere typisk oplever i løbet af den tid man har med sit kæledyr.

God læselyst.